Onze reizen

Waarom in het moment leven zinvol is

Waarom in het moment leven zinvol is!!Gisteren liep ik een prachtige hike met mijn vader. Onderweg kwamen we een behulpzame Spanjaard tegen die ons t advies gaf om een waterval te gaan bekijken, 6 km bergop en bergaf. Pittige tocht dus.Eenmaal in de buurt bleek er een hek omheen te staan en konden we niet bij de waterval komen.Balen? Wel als je enkel gefocust bent op het bereiken van je doel en dan pas kunt genieten.Wanneer je juist focust op de reis ipv de bestemming, dan is het wel of niet behalen van de bestemming minder belangrijk.Probeer meer in het moment te leven en te focussen op wat zich NU afspeelt in je leven!Leven in het moment is één van de 6 stappen die je helpt om meer vrijheid te ervaren in je leven

Lees meer »

This is us!

Welkom op onze website, leuk dat je er bent. Dank voor je interesse in ons, onze reizen en wellicht onze trainingen of coaching. We stellen ons graag even voor. Van links naar rechts zie je Sophie, Tuur, Julius en Koert. Wij hebben recentelijk besloten om voor lange periode te gaan rondreizen in Europa. Via deze website zullen we proberen om regelmatig foto's en blogs te plaatsen over onze reizen, bevindingen en ervaringen. Tevens hebben we deze website en bijbehorend bedrijf opgericht om tijdens onze reis ACT-training en coaching te kunnen blijven geven, online uiteraard. Want als we dan toch ook iets positiefs uit de corona-periode mogen halen dan is het wel dat tegenwoordig veel ook gewoon online kan. Met alle bijbehorende voordelen die dat met zich meebrengt. Maar zoals gezegd, kort even een voorstelrondje van links naar rechts. Sophie is 35 jaar, in de eerste plaats trotse moeder en daarnaast werkzaam als GZ-psycholoog. Sophie heeft een oprechte interesse in de ander, is gevoelig voor de wereld rondom haar heen en gaat in haar contact altijd op zoek naar de echte connectie. Deze eigenschappen maken haar tot een fijne en veilige gesprekspartner, voor zowel bekenden als mensen waarmee ze werkt. Daarnaast is Sophie vanaf jonge leeftijd fervent danseres en heeft ze in meerdere  amateurmusicals gespeeld (en daarmee zelfs in Carré gestaan terwijl zwanger van Tuur).Een plaatsje verder naar rechts kom je Tuur tegen. Hij is onze oudste zoon en wordt in januari 2022 4 jaar. Net als Sophie is Tuur  gevoelig voor de wereld om zich heen. Hij ziet, voelt, hoort en merkt op, al vanaf het moment dat hij geboren was. In combinatie met zijn ondernemende, onderzoekende en enthousiaste karakter slurpt hij de wereld rondom hem heen op. Hij heeft een enorm sterke eigen wil en beleeft alles heel intens.Naast Tuur ligt zijn jongere broertje Julius. In februari 2021 geboren en te omschrijven als energiek, onderzoekend en een echte knuffelkont. Hij kijkt nu al tegen zijn grote broer op en zou het liefste met hem meespelen. Met zijn guitige lach en sprekende ogen pakt hij nu al iedereen in. Koert is 37 jaar, trots op dit mooie gezin en werkt als (online) ACT-coach. Daarnaast ontwikkelt hij online programma's op het gebied van stresspreventie, mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling. Koert zou je kunnen omschrijven als (vrije) denker in mogelijkheden. Waar Koert de ideeën bedenkt en in grote lijnen neerzet vindt Sophie het juist leuk om alles te finetunen en de diepte in te gaan. Zo vullen we elkaar mooi aan.

Lees meer »

Reactie plaatsen

Reacties

Marieke Hendriks
een jaar geleden

Wat een gave reis- en ondernemingsplannen en relaxte mindset, fantastisch!

Koert
een jaar geleden

Dankjewel Marieke, leuk dat je een bericht achterlaat! Wij kijken er enorm naar uit om aan de reis te beginnen.
Leuk dat de ondernemingsplannen aanspreken. We hopen op die manier o.a. om meer mensen te "besmetten" met het ACT-gedachtegoed!