Doe jij wat je ECHT belangrijk vindt?

Gepubliceerd op 23 juni 2022 om 15:55

Pieter nam deel aan de 7-weekse online ACT-training en kreeg in die periode een promotie aangeboden op zijn werk. Iedereen om hem heen was enthousiast en het salaris was riant. Hij zou gek zijn om de promotie niet te accepteren. En toch heeft hij ervoor gekozen om het niet te doen!

Waarom? Pieter had in die periode namelijk net ontdekt dat vrijheid, ouderschap en balans voor hem het meest belangrijk waren. Het accepteren van de promotie zou niet in lijn liggen met zijn belangrijkste waarden en hem uiteindelijk niet gelukkig maken. Er restte hem dus niets anders dan de promotie naast hem neer te leggen. Dappere keuze, waarvoor ik niets dan respect heb!

Weten wat jouw waarden zijn helpt je om je leven vorm te geven en om tijd te investeren in de dingen die jou gelukkig maken!

Heb jij helder wat jouw waarden zijn en helpt het jou om je leven vorm te geven? Of merk jij dat jouw keuzes voornamelijk geleid worden door verwachtingen van anderen, de strenge eisen die jij jezelf oplegt of de verwachtingen die we als maatschappij aan elkaar opleggen?

Ontdekken welke 6 stappen wij zelf namen om meer vrije keuzes te kunnen maken? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.