This is us!

Gepubliceerd op 6 oktober 2021 om 11:34

Welkom op onze website, leuk dat je er bent. Dank voor je interesse in ons, onze reizen en wellicht onze trainingen of coaching. 

We stellen ons graag even voor. Van links naar rechts zie je Sophie, Tuur, Julius en Koert. Wij hebben recentelijk besloten om voor lange periode te gaan rondreizen in Europa. Via deze website zullen we proberen om regelmatig foto's en blogs te plaatsen over onze reizen, bevindingen en ervaringen. Tevens hebben we deze website en bijbehorend bedrijf opgericht om tijdens onze reis ACT-training en coaching te kunnen blijven geven, online uiteraard. Want als we dan toch ook iets positiefs uit de corona-periode mogen halen dan is het wel dat tegenwoordig veel ook gewoon online kan. Met alle bijbehorende voordelen die dat met zich meebrengt. 

Maar zoals gezegd, kort even een voorstelrondje van links naar rechts.
Sophie is 35 jaar, in de eerste plaats trotse moeder en daarnaast werkzaam als GZ-psycholoog. Sophie heeft een oprechte interesse in de ander, is gevoelig voor de wereld rondom haar heen en gaat in haar contact altijd op zoek naar de echte connectie. Deze eigenschappen maken haar tot een fijne en veilige gesprekspartner, voor zowel bekenden als mensen waarmee ze werkt. Daarnaast is Sophie vanaf jonge leeftijd fervent danseres en heeft ze in meerdere  amateurmusicals gespeeld (en daarmee zelfs in Carré gestaan terwijl zwanger van Tuur).
Een plaatsje verder naar rechts kom je Tuur tegen. Hij is onze oudste zoon en wordt in januari 2022 4 jaar. Net als Sophie is Tuur  gevoelig voor de wereld om zich heen. Hij ziet, voelt, hoort en merkt op, al vanaf het moment dat hij geboren was. In combinatie met zijn ondernemende, onderzoekende en enthousiaste karakter slurpt hij de wereld rondom hem heen op. Hij heeft een enorm sterke eigen wil en beleeft alles heel intens.
Naast Tuur ligt zijn jongere broertje Julius. In februari 2021 geboren en te omschrijven als energiek, onderzoekend en een echte knuffelkont. Hij kijkt nu al tegen zijn grote broer op en zou het liefste met hem meespelen. Met zijn guitige lach en sprekende ogen pakt hij nu al iedereen in. 
Koert is 37 jaar, trots op dit mooie gezin en werkt als (online) ACT-coach. Daarnaast ontwikkelt hij online programma's op het gebied van stresspreventie, mentale veerkracht en persoonlijke ontwikkeling. Koert zou je kunnen omschrijven als (vrije) denker in mogelijkheden. Waar Koert de ideeën bedenkt en in grote lijnen neerzet vindt Sophie het juist leuk om alles te finetunen en de diepte in te gaan. Zo vullen we elkaar mooi aan.

Andere leuke weetjes over ons:

- Wij zijn chocoladeliefhebbers. Zelfs Tuur is "besmet" en eet gerust 85% pure chocolade met ons mee.

- Koert eet elke dag, en dan ook echt elke dag, een boterham met pindakaas en kaas.

- Wij zijn fervent Zwedengangers en aanhangers van het Zweedse 'Lagom' (wat 'niet teveel, niet te weinig maar precies genoeg' betekent).

- Sophie is geboren en getogen in Brabant, Koert komt uit Limburg en woont sinds zijn studie al in Brabant.

- Wij zijn echte theedrinkers en hebben enkel een senseo apparaat in huis voor koffiedrinkende gasten. Al gaan die vaak ook aan de thee als ze horen dat de koffie uit een senseo apparaat komt ;-)

- Koert doet aan crossfit, Sophie is begenadigd ballerina.

Tot zover het voorstelrondje. Mocht je vragen hebben of iets willen weten, stuur gerust een berichtje. We vinden het erg leuk als je een berichtje achterlaat onderaan deze pagina.

Relaxte groet,

Sophie, Tuur, Julius en Koert

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Christian Hermans
een jaar geleden

Hallo Koert en Sophie, mooi om te lezen over jullie plannen. Die nu weldra een definitief karakter gaan krijgen. Graag wil ik jullie alle succes van de wereld wensen met dit enorm mooie avontuur! Als trotse oma van Tuur en Julius zal ik jullie avonturen op de voet volgen. Christian Hermans

Koert
een jaar geleden

Hopelijk ga je niet alleen volgen maar mogen we je ook n keer live begroeten, waar we dan ook zijn!

Teun & Evi
een jaar geleden

Super veel plezier op deze - misschien wel levensveranderende - reis! Wij volgen, natuurlijk!

Koert
een jaar geleden

Dankjewel Teun en Evi! Nog een paar weken tot vertrek. We houden contact en wellicht gaan we elkaar nog zien onderweg.

Anne en John van Berlo
een jaar geleden

We gaan jullie zeker volgen.. veel plezier en succes, het word vast fantastisch en onvergetelijk!

Koert Hendriks
11 maanden geleden

We kijken er enorm naar uit, we zijn benieuwd hoe het gaat zijn en de spanning begint uiteraard ook een beetje op te lopen. Dank voor jullie berichtje en leuk dat jullie ons gaan volgen!

Annette
4 maanden geleden

Hei Koert & Sofie,
Wat ontzettend leuk om jullie reisverslag te lezen en alle tips & tricks over keuzes maken in het leven. We wensen jullie een mooie reis en een geweldige toekomst.
Helsing, Annette & Ruud

Koert
4 maanden geleden

Hi Annette en Ruud, dank voor jullie berichtje, heel erg leuk en attent! Fijn te lezen dat de verslagen etc. bevallen. Wij hebben een fantastische tijd gehad in jullie huis in Noorwegen, dank daarvoor en tot snel weer een keertje!