2 weken voor vertrek

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 17:47

Huisoppas, inpakken en het vertrek!

Nadat de beslissing is genomen om op reis te gaan dienen enkele open eindjes opgelost te worden. Één daarvan is het vinden van een leuke, betrouwbare huurder die gedurende onze afwezigheid op ons huis past. Gelukkig hebben we inmiddels iemand gevonden waarbij we een goed gevoel hebben. Het is heel waardevol dat we ons huis kunnen achterlaten, wetende dat er goed voor gezorgd wordt en dat iemand anders er hopelijk een fijne tijd gaat hebben. Deze drempel is dus genomen, op naar de volgende; het plannen van de definitieve vertrekdatum!

25 Januari 2022 begint onze reis. We vertrekken dan richting Almería in Andalusie, Spanje. Een reis van zo'n 2200 kilometer. We nemen een week de tijd om ons gehuurde appartement (aan zee ;-)) te bereiken. Deze hebben we vanaf 1 februari gehuurd voor een maand. En daarna...? Daarna ligt alles nog open. We starten rustig op iig. Even settelen met Tuur en Julius, daar willen we de ruimte voor nemen. Daarnaast starten we ook snel met onze online werkzaamheden. Diverse 7-weekse online ACT-trainingen zijn inmiddels gestart en die lopen gewoon door. 

We zijn nu druk bezig  met onder andere:

  • huis verhuurklaar maken
  • kleren, etc klaarleggen
  • verjaardagen van Tuur en Julius inplannen
  • zoveel als lukt nog afspraken inplannen met mensen die we nog graag willen zien voor vertrek
  • werkzaamheden voorbereiden
  • de auto op orde maken

Waar we vooral heel blij mee zijn, en stiekem misschien ook wel een beetje trots op (mogen) zijn, zijn de reacties van iedereen. Veel positieve, mooie en oprechte reacties hebben we al gekregen, niet alleen op de reis maar ook op de website en de training. Bij deze willen we iedereen bedanken voor de positieve reacties!!
Het is voor ons niet vanzelfsprekend om deze stap, om te gaan reizen te zetten. ACT heeft hierin een belangrijke rol gespeeld voor ons. 
Gedachten als: "wat vinden andere mensen hiervan"?, "doen we hier wel goed aan?", "kunnen we dit wel maken?" of "is dit wel de juiste stap?" spelen constant door ons hoofd. Het onzekere gevoel dat hierbij komt kijken heeft in het verleden ook niet echt geholpen om deze stap daadwerkelijk te zetten. Met behulp van ACT hebben we besloten om de gedachten en het onzekere gevoel te accepteren én toch te gaan doen wat wij belangrijk vinden. Op een diepere laag voelt het namelijk goed om deze reis te maken, omdat het aansluit bij onze waarden. We proberen op deze manier dus meer in ons leven te krijgen van de dingen die wij belangrijk vinden, vrijheid bijvoorbeeld. Wij geloven sterk dat ACT op meerdere vlakken een meerwaarde kan zijn. Van nieuwe carrièrestap tot omgaan met angsten. Op het moment dat je meer vrijheid ervaart in je keuzes zul je merken dat er ruimte komt om te investeren in de dingen die jij belangrijk vindt.
Wij hopen dat onze reis en onze training hierbij aan kan bijdragen. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.